Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον καλούν τον πλανήτη σε… brainstorming, με αφορμή το 1821! (video)

Must Read

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον μιλούν σε όλο τον πλανήτη για τα… 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!

Το διάσημο ζευγάρι σε ένα μονόλεπτο προσωπικό διαδικτυακό βίντεο, το οποίο έγινε, φυσικά, viral, κάλεσε όλους τους Έλληνες να γιορτάσουν το ιστορικό γεγονός, να επισκεφθούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ενώ παρότρυναν τους εκατομμύρια φίλους τους από τον κόσμο να επισκεφθούν την πατρίδα μας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι μαζί με τους Έλληνες όλου του κόσμου για τα 200 χρόνια από την ελληνική ανεξαρτησία. Από το 1821 στο 2021», ανέφεραν με χαμόγελο και ενθουσιασμό, δηλώνοντας ότι η χώρα μας είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας, ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, αλλά και ο τόπος των θαυμάσιων ανθρώπων!

Ο πολυβραβευμένος χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος, πρόσφατα πήρε την ελληνική ιθαγένεια, μαζί με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό και τραγουδίστρια σύζυγό του, παρακίνησαν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλει προτάσεις στον διαδικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», προκειμένου να συμβάλει στις δράσεις και τις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 200 χρόνια ελευθερίας του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης: Κομμένο το σεξ – ξεχωριστά κρεβάτια για τα ζευγάρια λόγω κορωνοϊού (video)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η πορεία της Ελλάδας τα 200 αυτά χρόνια «αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο».

  • Δείτε το ξεχωριστό… κάλεσμα σε δράση από το διάσημο ζεύγος:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This