Βροχή και κορωνοϊός έφεραν κυκλοφοριακό χάος

Must Read

Βροχή και κορωνοϊός έφεραν μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, όπου η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη μέχρι τώρα από νωρίς το πρωί.

Όλες οι μεγάλες οδικές αρτηρίες έχουν πρόβλημα, όπως θα δείτε και στην εικόνα, που δείχνει τι γίνεται ακριβώς αυτή τη στιγμή στους δρόμους.

Στα «κόκκινα» είναι ο Κηφισός και ιδιαίτερα στο ύψος της Μεταμόρφωσης και στην κάθοδο μέχρι την Πέτρου Ράλλη, ενώ αρκετά είναι τα προβλήματα και στην άνοδο από την Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα, οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που βρίσκονται στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και σε: Καλλιρόης, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Υμηττού και Φιλολάου.

Στο μεταξύ, πολλοί είναι εκείνοι που, λόγω κορωνοϊού, δεν παίρνουν πλέον τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά το αυτοκίνητό τους. Και, όπως είναι φυσικό, αυτό μια τέτοια μέρα δυσκολεύει την κατάσταση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This