14-8-2020

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Βασιλική θαλαμηγός 80.000.000$ «μπάταρε» στο Πέραμα! Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της

Αυτό και αν είναι γκαντεμιά! Η πολυτελέστατη θαλαμηγός «NOURAH OF RIYAD» με σημαία Cayman Islands δεν πρόλαβε να… πατήσει το πόδι της σε ναυπηγείο του Περάματος και μπάταρε τη στιγμή της ανέλκυσής της από τη θάλασσα στο χώρο επισκευών.

Το καλό είναι ότι δεν υπήρξε ούτε ρύπανση, ούτε ο παραμικρός τραυματισμός! Μόνο υλικές ζημιές που μάλλον δεν θα προβληματίσουν ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του!

Ποιος είναι ο πρίγκιπας Turki bin al Saud

Ιδιοκτήτης της πολυτελέστατης θαλαμηγού των 70 μέτρων που στοιχίζει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 80.000.000 δολάρια και μπορεί με άνεση να μεταφέρει 14 καλεσμένους σε 7 βασιλικές καμπίνες (οι οποίοι θα εξυρετηθούν από 19μελες πλήρωμα που διαμένει σε 9 καμπίνες) είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Turki bin al Saud γιος, του επίσης πρίγκιπα Mohammed bin Fahd (και οι δύο, μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας).

Ο νεαρός Turki bin al Saud έχει καθαρή περιουσία που σήμερα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, ενώ η θαλαμηγός πήρε το όνομα της μικρότερης από τις 3 κόρες του.

Ενεργός φιλάνθρωπος ο πρίγκιπας είναι εγγονός του βασιλιά Fahd και σήμερα μεταξύ άλλων είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Prince Mohammed bin Fahd Foundation for Humanitarian Development, διευθυντής της εταιρίας Amiantit Company και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Prince Mohammad University.

Είναι 41 χρονών και παντρεμένος από το 2005 με την πριγκίπισσα Jawahir και έχει 3 κόρες.  Μένει στην Βασιλική κατοικία στο Ριάντ, όμως διαθέτει και μία έπαυλη στον Τζέντα

ΠΛΟΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΗ

ΠΛΟΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΗ

Ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού πρίγκιπας Turki bin Mohammed bin Fahd al Saud

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ