Εξαφάνιση-θρίλερ 47χρονου από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο (video)

Must Read

Στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο κρύβεται το μυστικό της εξαφάνισης ενός στελέχους μεγάλης εταιρίας, που αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ τις κινήσεις του 47χρονου Γιώργου Πανάγιου, ως τη στιγμή που τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς.

Η υπόθεση εξαφάνισης απασχόλησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» την Παρασκευή και όταν τα ντοκουμέντα αναλύθηκαν από ειδικούς, η υπόθεση πήρε διαστάσεις θρίλερ. Στο σημείο όπου εντοπίζεται η τελευταία παρουσία του 47χρονου πατέρα δύο παιδιών, από το Λαύριο, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, διακρίνεται ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος που απομακρύνεται στον Σαρωνικό.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥΝΙΟ

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει μια κλήση του αγνοουμένου στην Αστυνομία, αλλά άφησε για μερικά δευτερόλεπτα ανοιχτή τη γραμμή χωρίς να μιλήσει, πριν κλείσει η επικοινωνία.

Η σύζυγος του αγνοουμένου Κατερίνα Πανάγιου μίλησε στην εκπομπή μέσα από το αυτοκίνητο του συζύγου της, το οποίο, όπως ανέφερε, ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου με τα κλειδιά στη μίζα.

«Άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο»

«Άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, σαν να ήθελε να επιστρέψει. Τα τσιγάρα και το κινητό του έλειπαν, όπως και το πορτοφόλι του από το ντουλαπάκι. Βγαίνει από το αυτοκίνητό του με γρήγορο βηματισμό και φτάνει μέχρι την κολόνα, μετά τα ίχνη του χάνονται. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται στο σημείο ένα φουσκωτό. Πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς είχε αναπτύξει ταχύτητα» περιέγραψε δακρυσμένη και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει για να μπει ένα τέλος στην αγωνία της.

Δείτε επίσης: Απατεώνας ρασοφόρος «έριξε δίχτυα» στο facebook! Ο βίος και η πολιτεία του «αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου»

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου στο μνημείο του ναού του Ποσειδώνα μίλησε στο «Φως στο τούνελ» για την εξαφάνιση του 47χρονου Γιώργου Πανάγιου. «Από την πλευρά που φαίνεται να κατεβαίνει ο Γιώργος υπάρχουν σημεία απ’ όπου θα μπορούσε να τον παραλάβει κάποιο σκάφος. Ήταν πολύ καλός ο καιρός και η θάλασσα λάδι. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» ανέφερε.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥΝΙΟ

Από το σημείο όπου χάθηκε ο Γεώργιος Πανάγιος στο Σούνιο μίλησε και ο επαγγελματίας δύτης και φίλος του Σπύρος Σκούρτης. «Εμείς ως καταδυτικό συνεργείο ερευνήσαμε την ακτογραμμή και μια απόσταση 30-40 μέτρων από την ακτή με τη συνδρομή φουσκωτών, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες σε όποιο χώρο μάς υποδείξουν» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This