ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕίχε περάσει γρίπη τύπου Α το 2,5 ετών αγοράκι με μηνιγγίτιδα - Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του

Είχε περάσει γρίπη τύπου Α το 2,5 ετών αγοράκι με μηνιγγίτιδα – Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του

Τι είπε ο πατέρας του

Ήπια βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του 2.5 ετών παιδιού που νοσηλεύεται στην Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με διάγνωση μηνιγγιτιδοκοκκικής βακτηριαιμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι σταθερή και παρακολουθείται από παιδολοιμωξιολόγους του νοσοκομείου, ενώ τηρούνται όλα τα ιατρικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d7efd72ekskx?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Στο μεταξύ γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις ο πατέρας του παιδιού, πριν από μία εβδομάδα είχε περάσει γρίπη τύπου Α και λάμβανε αγωγή ενώ βρισκόταν στο σπίτι και δεν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Την περασμένη Κυριακή οι γονείς θορυβήθηκαν καθώς το παιδάκι ανέβασε πάλι υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε, ενώ εμφάνισε και κάποια εξανθήματα στο σώμα του. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομισθεί στο «Ιπποκράτειο».

https://exchange.glomex.com/video/v-d7efn3w5kxpl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ο πατέρας πρόσθεσε πως το παιδί έχει εμβολιαστεί πλήρως ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους γονείς να είναι προσεκτικοί και να παρατηρούν τα παιδιά τους. Επιβεβαίωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Το περιστατικό είναι γνωστό στον ΕΟΔΥ ενώ ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί άλλα κρούσματα στη πόλη.

Δείτε επίσης:

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αγοράκι με μηνιγγίτιδα – Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης