11-8-2020

«Ποντικοί» μπούκαραν σε εξοχικά σπίτια στα Γρεβενά και έριξαν… τρελό φαγοπότι

Διαρρήκτες το έριξαν… έξω τις Απόκριες, καθώς μπήκαν σε εξοχικά σπίτια που διατηρούν Λαρισαίοι στα Γρεβενά και βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε τρελό… φαγοπότι! Όταν οι ιδιοκτήτες πήγαν στα σπίτια τους, που βρίσκονται σε ορεινά χωριά της μακεδονικής πόλης για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς είδαν ότι είχαν παραβιαστεί.

Έντρομοι, μπήκαν μέσα να δουν τι είχαν αρπάξει οι «ποντικοί», αλλά με ανακούφιση αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν κλέψει κάτι αξίας. Όπως κατάλαβαν, το μόνο που είχαν κάνει ήταν να… φάνε ό,τι υπήρχε στα ψυγεία και τα ντουλάπια και να αδειάσουν τις κάβες και τα κελάρια!

Δείτε επίσης: Αρκεί μισό εκατομμύριο ευρώ να δικαιώσει την «αδέσποτη» δολοφονία του μικρού Μάριου; – Άφαντος ο δράστης

Μετά το φαγοπότι έκαναν και τα… τσιγαράκια τους όπως μαρτυρούσαν οι γόπες μέσα και έξω από τα τασάκια, και κοιμήθηκαν! Μάλιστα, είχαν κάνει άνω κάτω τα σπίτια και ιδιαίτερα τους χώρους της κουζίνας, όπου ετοίμασαν τα φαγητά και τα ποτά για το γλέντι τους, αφήνοντας πίσω τους βομβαρδισμένα τοπία.

Το ευχάριστο για τους ιδιοκτήτες των εξοχικών, μέσα στην ατυχία τους, είναι το γεγονός ότι οι πεινασμένοι και κουρασμένοι κλέφτες δεν είχαν ακουμπήσει τίποτε άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ