ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠαλαιό Φάληρο: 80χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στις ρόδες απορριμματοφόρου

Παλαιό Φάληρο: 80χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στις ρόδες απορριμματοφόρου

Το νήμα της ζωής μιας γυναίκας ηλικίας 80 ετών κόπηκε βάναυσα σήμερα το μεσημέρι, καθώς παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο του δήμου σε πεζόδρομο στο Παλαιό Φάληρο.

Γύρω στις 12:00 κι ενώ το βαρύ όχημα έκανε αποκομιδή των σκουπιδιών σε πεζόδρομο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, υπό αδιευκρίνιστες -προς ώρας- συνθήκες χτύπησε στο κεφάλι τη δύστυχη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς, πέθανε ακαριαία.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου φέρεται να μην αντιλήφθηκε την παρουσία της 80χρονης γυναίκας, θύμα του θανατηφόρου τροχαίου. «Όπως οδηγούσα η γυναίκα πρέπει να έπεσε μπροστά μου. Δεν κατάλαβα τι έγινε ούτε αν την χτύπησα με το αυτοκίνητο», ανέφερε, σημειώνοντας ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών έγινε σε ώρα αιχμής, με πολύ κόσμο να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου υποστηρίζει πως συνηθίζεται τα απορριμματοφόρα να κινούνται πάνω στον πεζόδρομο. «Η κίνηση των οχημάτων πάνω στον πεζόδρομο δεν επιτρέπεται, αλλά συγκεκριμένα οχήματα… Δηλαδή αν έρθει ένα ασθενοφόρο… Αυτό γίνεται 30 χρόνια. Η αποκομιδή των απορριμμάτων ή οποιαδήποτε δράση του δήμου… Δηλαδή, για παράδειγμα, χαλάει μια λάμπα, βάζουμε αυτοκίνητο, επιτρέπεται να κινηθεί», ανέφερε σχετικά, μιλώντας στο MEGA.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το τραγικό αυτό δυστύχημα ανέλαβε να διερευνήσει η Τροχαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

https://exchange.glomex.com/video/v-d7j1e1atm76h?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης