Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κλείνουν και τα φροντιστήρια για τον κορωνοϊό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ότι μπαίνει λουκέτο σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, Πανεπιστήμια και ΙΕΚ, σειρά έχουν τα φροντιστήρια.

«Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κορωνοϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπεθυνότητα» δήλωσε εκτάκτως ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Με ανακοίνωση της υπουργού παιδείας, «λουκέτο» μπαίνει και στα φροντιστήρια τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φροντιστών κ. Βαφειαδάκης, τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών: «Περιμένουμε τις σχετικές οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο,τι μας πουν θα το κάνουμε. Προέχει η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των μαθητών».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ