Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη – Ο κορωνοϊός νέκρωσε την αγορά

Must Read

Άδεια τα καταστήματα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, με τους ιδιοκτήτες να περιμένουν «απλά» να περάσει η ώρα για να κλείσουν και να πάνε σπίτια τους.

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι πελάτες και σε πολυκαταστήματα και πολυεθνικές αλυσίδες στην Τσιμισκή, με τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στην προσπάθεια για τον περιορισμό των κρουσμάτων, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που κυριεύει τους ντόπιους, να περιορίζει την κυκλοφορία στο ελάχιστο.

θεσσαλονικη αδεια

«Οι μοναδικές επιχειρήσεις που έχουν δουλειά αυτό το διάστημα είναι τα σούπερ μάρκετ»,  λέει ιδιοκτήτρια καταστήματος με αξεσουάρ στην οδό Τσιμισκή συμπληρώνοντας πως «ήταν άσχημη η κατάσταση στην αγορά με τις πωλήσεις να μειώνονται συνεχώς, ήρθε και ο κορωνοϊός για να μας αποτελειώσει».

θεσσαλονικη αδεια

«Με ημίμετρα και ασπιρίνες δεν σώζεται η αγορά», λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης αναφερόμενος στα οικονομικά μέτρα για τον κορωνοϊό που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η κυβέρνηση.

θεσσαλονικη αδεια

 

Διαβάστε επίσης: Σήμερα η ανακοίνωση για τις ειδικές άδειες στο Δημόσιο λόγω κορωνοϊού

«Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα είναι μακριά νυχτωμένο από το τι συμβαίνει στην αγορά. Ζούμε σε περίοδο πολέμου χωρίς σφαίρες. Πόλεμος στον Έβρο. Πόλεμος με τον κορωνοϊό. Απαιτείται γενίκευση των μέτρων που ανακοινώθηκανΟι αγορές σε όλη τη χώρα έχουν νεκρώσει όχι μόνο στις περιοχές που υπάρχουν τα περισσότερα κρούσματα. Αυτό που ενδιαφέρει τον πολίτη είναι να είναι καλά στην υγεία του, όχι τα ψώνια στην αγορά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Φιλιππίδης, υπογραμμίζοντας πως, πέρα από τη γενίκευση των μέτρων, για όσο καιρό αυτό χρειαστεί, θα πρέπει να γίνει γνωστό τι θα γίνει από την 1η Μαϊου, οπότε και λήγει η προστασία για την πρώτη κατοικία χιλιάδων «κόκκινων» δανειοληπτών.

θεσσαλονικη αδεια

Πηγή: Voria.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This