Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Απεργία διαρκείας των εργαζομένων στα ΚΕΠ – Ξεκινάει από τις 23 Μαρτίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Απεργία διαρκείας ανακοινώνουν από τις 23 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, με εξώδικη δήλωση στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η πίεση προς τους αρμοδίους για προστασία πολιτών και εργαζομένων δεν είχε αποτέλεσμα και ότι τα αιτήματά τους δεν εισακούστηκαν.

Δείτε επίσης: Αναστέλλονται όλες οι άδειες στην ΕΛΑΣ – Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας

Στο κείμενο αφού καλούν την Τετάρτη το δημόσιο σε διάλογο ενώπιον του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας προς ικανοποίηση των αιτημάτων τους, γνωστοποιούν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για αποχή διαρκείας για όλο το προσωπικό που απασχολείται στα ΚΕΠ από το καθήκον εξυπηρέτησης και Διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών με φυσική τους παρουσία έπειτα από ραντεβού.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΠ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ