Οργίλη ανάρτηση για το πόρισμα του καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Καρώνη, και τα αίτια της πυρόσφαιρας στα Τέμπη από την θεία του Γεράσιμου. Πρόκειται για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού που επί 2 χρόνια είναι σε κώμα.
Η ανάρτηση
«Η έκθεση Καρώνη…
Ακόμη μια βόμβα στη ροή της ιστορίας αυτού του βασανισμένου τόπου….
Κ.Καρώνη….
Είμαι μια απλή γιατρός, Ειδικός Παθολόγος και συγγενής επιβάτη της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Δεν έχω τα εύσημα της διδαχής γιατί δεν ακολούθησα την πανεπιστημιακή οδό αλλά αυτή της κλινικής εξέτασης. Λυπάμαι πάρα πολύ για το πολυπόθητο, ελεεινό πόρισμα της επιστήμης σας, που τόσο πολύ περίμενε με αγωνία όλη η χώρα.
Το εύλογο ερώτημα είναι:
Μήπως έπρεπε να συγκαλέσετε παγκόσμιο συμβούλιο επιστημόνων (χημικών, μαθηματικών, φυσικών, ιατρών, πυροσβεστών, πυρηνικών κλπ) πριν ανακοινώσετε με τόση σιγουριά το πόρισμα σας?
Άρα μιλάμε για παγκόσμιο έγκλημα…
Όλα τα τρένα της Ευρώπης και όχι μόνο, χρησιμοποιούν τα έλαια σιλικόνης… που βάσει του πορίσματος σας είναι δυνητικά επικίνδυνα σε προσομοίωση συνθηκών.
Τόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι όλοι οι μηχανολόγοι μηχανικοί όλων των άλλων χωρών;
Και όλοι οι επιστήμονες της γης αυτής;
Γιατί, σε κανένα πλανήτη εκτός του δικού μας δε θα είχατε ακόλουθους στις ασυναρτησίες σας.
Ανακοινώστε λοιπόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, πως πρέπει άμεσα να σταματήσουν όλα τα δρομολόγια του θανάτου …. Όλα τα τρένα της γης…. Γιατί οι Έλληνες επιστήμονες απέδειξαν πως στις ίδιες συνθήκες ανατινάζονται τα τρένα με τα παιδιά σας μαζί… καίγονται…. εξαϋλώνονται … ή βρίσκονται 80 μέτρα μακρυά…. όπως το δικό μας παιδί….
…….Βγάλτε πρωτοσέλιδο τώρα κιόλας την ενοχοποίηση των ελαίων σιλικόνης και σταματήστε όλα τα τρένα του κόσμου μέχρι να βρείτε ασφαλέστερο υλικό……
Ντρέπομαι για όλα.
Θλίβομαι για το ήθος σας …..
Μας καταστρέψατε όλους….
Αναμένω την αντίδραση όλων των υπευθύνων των σιδηροδρόμων του κόσμου….
Εύχομαι να σταθούν στο πλευρό μας.
Γιατί όλοι εσείς αποτύχατε παταγωδώς να αποδώσετε ασφάλεια ακόμη και στον πιο φτωχό, ανήμπορο, ανυπεράσπιστο πολίτη ταξιδιώτη.
Αυτή είναι η χώρα μου…..
Ανακαλύψατε το αίτιο της πυρόσφαιρας..
Σας πιστεύω….
Από αύριο κανένα τρένο δεν πρέπει να επιτρέψετε να κυκλοφορεί σε ράγες μέχρι να βρείτε ασφαλέστερο υλικό…
Εύχομαι να μπείτε στο Γκίνες ευρηματικότητας, ανακάλυψης και προστασίας του Πολίτη….
Με θυμό ….
Ελένη Γεωργιάδου».
Δείτε επίσης:
- Φλωρίδης: Απειλές στους «δήθεν πραγματογνώμονες» – «Δυνάμεις επιθυμούσαν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης»
- Απαντήσεις στο πόρισμα Καρώνη – To Νewsbreak επικοινώνησε με κορυφαίο επιστήμονα
- Μύδροι από Καρυστιανού για το πόρισμα Καρώνη: «Έκτρωμα – Μη πιάνετε στο στόμα σας την κόρη μου»