Πρόστιμα θα πληρώνουν οι γονείς παιδιών και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με αυτοκινητάκια και πατίνια στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Στο άρθρο 22 του νέου κανονισμού λειτουργίας της κεντρικής πλατείας Κοζάνης και των πέριξ πεζόδρομων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanimedia.gr αναφέρονται τα εξής:
Άρθρο 22
Στους παραβάτες (νόμιμους κηδεμόνες των ανηλίκων) της παρ 6 του άρθρου 9
(ποδήλατα, οχήματα, ΕΠΗΟ κτλ στις πλατείες Νίκης, Λασσάνη) επιβάλλεται διοικητικό
πρόστιμο 10 ευρώ αν το όχημα ή ποδήλατο ή ΕΠΗΟ αποτελεί ιδιοκτησία. Σε αντίθετη
περίπτωση επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 50 ευρώ ανά όχημα στην εταιρεία ενοικίασης
αυτού και 10 ευρώ στον χρήστη αυτού.
Επομένως, εάν και εφόσον η ανωτέρω παράγραφος διατηρηθεί ως έχει και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την ερχόμενη Παρασκευή, οι γονείς (κηδεμόνες) των παιδιών που θα εντοπιστούν με ποδήλατα, πατίνια ή άλλα οχήματα, ιδιοκτησίας τους, στην πλατεία και στους γύρω πεζόδρομους θα πληρώσουν πρόστιμο 10 ευρώ. Αν είναι οχήματα (αυτοκινητάκια ή πατίνια) από εταιρία ενοικίασης, αυτή θα πληρώνει πρόστιμο…50 ευρώ και οι επιβαίνοντες/χρήστες 10 ευρώ.
Για τις δερμάτινες μπάλες, οι οποίες επίσης θα απαγορευτούν, δεν αναφέρεται εάν το πρόστιμο θα είναι το ίδιο…
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι για την Ζωή Κωνσταντοπούλου
- «Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια που κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας – Τι προβλέπεται
Μείνετε μακρυά απο την Κοζάνη. Διώχνουν όποιον ξένο πάει εκεί. Δυστυχώς δεν ειναι απλά μια ιστορία. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Ο δήμαρχος και οι αντιδημαρχοι κανουν πραξη αυτο το έργο. Ο πιο αφιλοξενος κόσμος της Ελλάδας βρίσκεται εκει. Μακριά παιδιά. Ουτως η αλλος σε λιγα χρόνια θα σβήσουν. Όλοι φεύγουν απο εκεί. Πολύ καλά τους κάναν με τα εργοστάσια. Καλά να παθετε σουρδοι. Αυτο σας αξίζει. Τιποτα αλλο.
Σουρδοποντιουλια η πλατεία δεν είναι να κόβουν βόλτες με αυτοκινητάκια και πατίνια τα παιδιά αυτών που βαριουνται να τα πάνε σε παιδότοπους και παιδικές χαρές επειδή θέλουν να αράζουν να πίνουν τις καφεδαρες τους και τα παιδιά τους να αλωνιζουν! Ούτε η πλατεία είναι να παίζουν ποδόσφαιρο και όποιον πάρει η μπάλα! Επειδή πάλι βαριουνται οι γονείς να τα πάνε σε γήπεδο ή αλάνες! Άιντε σουρδοποντιουλια! Ξεκουνηθητε και μην κοιτάτε την πάρτη σαςεπι γονείς και σκασίλα σας για την ησυχία των υπολοίπων! Φαντάζομαι όταν πάτε σε ταβέρνες με τα παιδιά σας πως τα έχετε αμολημενα!
Ντροπη σου ξεφτιλισμενη που πιανεις στο στομα σου τα παιδια και την χαρα τους. Μακαρι να βγει καποιις να σου απαγορεψει να περπατας στην πλατεια της κοζανης. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Σε μια πόλη που γερνάει και εξαφανίζεται πληθυσμιακά, παίρνουν μέτρα για να ερημώσει από παιδικές φωνές η κεντρική πλατεία. Μόνο και μόνο γιατί οι φωνές τους ενοχλούν κάτι μπακούρια ή άεργους να πίνουν τον καφέ τους στις γύρω καφετέριες
Οι σουρδοι εχουν χαζεψει εντελως. ειδικα ο δήμαρχος και οι αντιδημαρχοι wannabe υπουργοι! Τους εκαψε το μυαλο ο λιγνίτης. Απαγορευουν τα παιχνιδια απο τα παιδια;;; Ειναι τρελοι;;; Δημαρχε εισαι επικά τραγικος. Με τετοιες πράξεις θα τα βρεις ολα μπροστα σου. Τα παιδια ρε; τα παιδια ρε;;;;;;