Το μήνυμα του «νικητή» Παναγιώτη Ραφαήλ σε όλους τους Έλληνες για το «Μένουμε σπίτι»

Must Read

Νικητής επέστρεψε στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ μετά τέσσερις μήνες στη Βοστόνη, όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει! Μέσα από το διαμέρισμα της οικογένειάς του στη Χαλκίδα κάλεσε όλους να μένουν στα σπίτια τους, για να προστατεύσουν όσους εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες, όπως και ο ίδιος.

Το ξανθό αγγελούδι, που προκάλεσε πανστρατιά αγάπης με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, δεν επέστρεψε με συμβατική πτήση στην Ελλάδα, αλλά με ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο- ασθενοφόρο. Τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ασφαλείας. Όπως αναμενόταν, όλοι τους διαγνώστηκαν αρνητικοί, καθώς το διάστημα που έμεναν στην Αμερική είχαν μπει σε καραντίνα, σε μια προσπάθεια να προστατευτεί ο μικρός μαχητής της ζωής.

Δείτε επίσης: Η μικρή Θρακιώτισσα που τραγούδησε περήφανη τον Εθνικό Ύμνο στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)

Από την ασφάλεια του σπιτιού του, όπου πλέον απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και παιχνιδιού, ο Παναγιωτάκης έστειλε μήνυμα προς όλους τους Έλληνες καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ώστε να μην κινδυνέψουν όσοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου:

«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ιό, και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακόμα μια φορά» έγραψε η οικογένεια του αξιαγάπητου μικρούλη στη συγκινητική ανάρτησή της στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ»:

«Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Εξάλλου, έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας» συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This