Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Με ειδική πτήση ο επαναπατρισμός 35 Ελλήνων που είχαν εγκλωβιστεί στην Τουρκία

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Δρομολογήθηκε για σήμερα το απόγευμα η επιστροφή 35 Ελλήνων που είχαν εγκλωβιστεί στην Τουρκία, έπειτα από έντονες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. 

Στην ειδική αυτή πτήση αναμένεται να βρίσκονται και Έλληνες που γύρισαν από τις ΗΠΑ και εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται καθηλωμένα περίπου 2.000 άτομα διάφορων εθνικοτήτων!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι επαναπατρισθέντες θα μεταφερθούν στο ξενοδοχείο Stanley, στο Μεταξουργείο, προκειμένου να μπουν σε απομόνωση, όπως συνέβη και με εκείνους που επέστρεψαν από την Ισπανία.

Σε αναμονή, εξάλλου, βρίσκονται εκατοντάδες Έλληνες, διαμένοντες σε Ισπανία και Μεγάλη Βρετανία, με αρκετούς εξ αυτών να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, καθώς οι προγραμματισμένες πτήσεις τους δεν πραγματοποιήθηκαν, λόγω της σχετικής οδηγίας περί προσωρινής αναστολής πτήσεων, από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ