Περισσότεροι από 300 πυροσβέστες από έξι χώρες στην Ελλάδα για να βοηθήσουν με τις φωτιές

Must Read

Συνολικά 323 πυροσβέστες από τη Βουλγαρία, την Αυστρία, την Τσεχία, τη Γαλλία, τη Μολδαβία και τη Ρουμανία θα αναπτυχθούν στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου για να υποστηρίξουν το Πυροσβεστικό Σώμα στη διαχείριση του αυξανόμενου κινδύνου πυρκαγιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι ξένοι πυροσβέστες θα σταθμεύσουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, παρέχοντας επιχειρησιακή βοήθεια και συμμετέχοντας σε ασκήσεις εκπαίδευσης επί τόπου, σχεδιασμένες να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία που θα εφαρμοστεί στις χώρες καταγωγής τους.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού προγράμματος που στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας αντιμετώπισης πυρκαγιών των χωρών της Νότιας Ευρώπης. Συνολικά, 641 πυροσβέστες από 14 κράτη μέλη της ΕΕ θα αναπτυχθούν σε όλη την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία στο πλαίσιο του προγράμματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This