Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνησε η παραγωγή αντισηπτικού στο στρατό, από κατασχεμένες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ξεκίνησε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις η παραγωγή αντισηπτικού από κατασχεμένες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ.

Συγκεκριμένα, στην 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού έχει ξεκινήσει η παραγωγή αντισηπτικού διαλύματος από ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης, οι οποίες έχουν έχει δημευθεί ή κατασχεθεί, ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, με αρχικό σχεδιασμό διάθεσης 13.500 φιαλών των 400 χιλιοστόλιτρων, για την κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων, 1.500 φιαλών των 400 χιλιοστόλιτρων για την κάλυψη των αναγκών του ΓΕΕΦ και 13.500 φιαλών του 1 λίτρου για το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή μεγάλης ποσότητας απλών χειρουργικών μασκών, για ικανοποίηση απαιτήσεων και αναγκών τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και του Υπουργείου Υγείας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ