Προκαταρκτική έρευνα για το «μπάτε σκύλοι αλέστε» στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς μετά την καταγγελία που αναφέρει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν διαθέτουν λίστες με ονόματα όσων έφτασαν από το εξωτερικό και υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους, γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν γίνεται έλεγχος!

Υπήρχε μια καταγγελία ότι ένα ανδρόγυνο που επέστρεψε από τη Βρετανία δεν παραμένει σπίτι, παρά την υποχρεωτική 14ήμερη απομόνωση στο σπίτι, όπως θα έπρεπε, και έτσι η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Αικατερίνη Καραγιαννακίδου παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται η «παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων».

Δείτε επίσης: Ας έχουμε ένα μέτρο! Αστυνομικοί έριξαν πρόστιμο σε πολίτη επειδή αντί να αθλείται πήγε για… σουβλάκια!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας και η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, την Παρασκευή 20 Μαρτίου έφτασαν στην Ελλάδα με απευθείας πτήση αεροσκάφους που μετέφερε φοιτητές από αγγλικά πανεπιστήμια, ενώ στους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης φέρεται ότι εντοπίστηκαν περίπου 20 κρούσματα.

Οι δύο καταγγελλόμενοι φέρονται ότι, αντί να παραμένουν στο σπίτι τους όλες αυτές τι ημέρες, βγάζουν βόλτες το ανήλικο παιδί τους, αδιαφορώντας για τα περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Όπως έγινε γνωστό, δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται μόνο στην Αθήνα, ενώ δεν διενεργείται κανένας έλεγχος στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This