ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η στιγμή της επίθεσης των κουκουλοφόρων σε σχολείο στα Εξάρχεια (video)

Must Read

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης αντιεξουσιαστών, χθες το απόγευμα σε σχολείο στα Εξάρχεια, εξασφάλισε το newsbreak.gr.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο πανικός των πολιτών που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο στην οδό Μπενάκη.

Οι κουκουλοφόροι έχουν μόλις πετάξει ένα καπνογόνο και έχουν ρίξει πέτρες, προκειμένου να… μπερδέψουν τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, που προσεγγίζουν το σημείο.

Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι προσπαθούν να καταλάβουν τις ακριβώς έχει συμβεί και βρίσκονται σε έναν διαρκή πανικό.

Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές, με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του… «χώρου», ανέλαβαν την ευθύνη για την «απαλλοτρίωση και τον εμπρησμό» της κάλπης από το σχολείο στην οδό Κωλέττη.

«Τα αυτιά μας βουίζουν από τα απελπισμένα καλέσματα κομμάτων και λοιπών πολιτικών φορέων για συμμετοχή στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Μια μικρή ομάδα συντρόφων συγκινηθήκαμε από τους αξιολύπητους ζητιάνους ψήφων και με όπλα την αποφασιστικότητα, τη θέληση για άμεση δράση και τις βαριοπούλες μας συμμετείχαμε στο δημοκρατικό φιάσκο. Σπάσαμε με τα παραπάνω το καθεστώς ανάθεσης που επικρατεί σαν κανονικότητα και διαμορφώσαμε τους δικούς μας όρους επίθεσης και σαμποτάζ μέσα στο πανηγυράκι τους», ανέφεραν οι «Καλποθήρες εμπρηστές», όπως αυτοαποκαλείται η «πρωτοεμφανιζόμενη» ομάδα.

«Aπαλλοτρίωσαν» την κάλπη

Και πρόσθεσαν: «Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών, λίγα λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη. Κατά την είσοδό μας ψάξαμε εναγωνίως την αστυνομική φύλαξη του εκλογικού κέντρου, αλλά, όπως διαπιστώσαμε, ενώ ήταν εκεί, επέλεξαν να παίξουν “κρυφτούλι” (με επιτυχία, είναι η αλήθεια). Την στιγμή της αποχώρησής μας, αφήσαμε “δώρο” στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών, ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά.»

Ακόμη, δεν δίστασαν να προειδοποιήσουν πως, «Η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε…»

https://vimeo.com/346857209

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This