Τα ζώδια σήμερα Τρίτη  

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών, ώστε να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώστε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε ψυχρανθεί. Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δεχτείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σας σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας, γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι. Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα προκαλέσουν καβγάδες. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε παραστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και μη δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Να είστε σίγουροι ότι με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα σας θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό, κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να παραδεχτείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This