ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Ξεψύχησε» 43χρονος σε τροχαίο - ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 31χρονη

«Ξεψύχησε» 43χρονος σε τροχαίο – ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 31χρονη

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκετο βράδυ της Πέμπτης στην Παλλήνη ενώ ακόμα ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, το ατύχημα στην Παλλήνη σημειώθηκε γύρω στις 22:20 το βράδυ στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Λεωνίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 43χρονος οδηγός μηχανής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 61χρονος.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο 43χρονος δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο:

https://exchange.glomex.com/video/v-dbqsj91a19bd?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Το τροχαίο στον Πειραιά

Την ίδια στιγμή, το βράδυ της Πέμπτης, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια 31χρονη στον Πειραιά η οποία περπατούσε στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και Πύλου και μάλιστα την παρέσυρε για αρκετά μέτρα.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας με την κατάσταση της, σύμφωνα με την ΕΡΤ να είναι σοβαρή.

Οδηγός στο όχημα που παρέσυρε την γυναίκα ήταν μια 60χρονη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης