ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧανιά: 20χρονος απείλησε να πατήσει με το αυτοκίνητο την 23χρονη φίλη του

Χανιά: 20χρονος απείλησε να πατήσει με το αυτοκίνητο την 23χρονη φίλη του

Μια φρικιαστική περιπέτεια έζησε μια 23χρονη κοπέλα στα Χανιά της Κρήτης, η οποία, αφού κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από τον 20χρονο φίλο της, βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, η κοπέλα κατήγγειλε πως ο φίλος της, άγνωστο για ποιο λόγο, της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε βάναυσα μέσα στο σπίτι του στον Πλατανιά Χανιών, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αποφασισμένος, προφανώς, να φτάσει στο έγκλημα, την έσυρε από τα μαλλιά, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ένα ερημικό χωράφι.

Εκεί, την χτύπησε ξανά και αφού επιχείρησε να την πνίξει, δοκίμασε να την πατήσει με το αυτοκίνητο!

Η 23χρονη, αφού κατάφερε, τελικά, να γλιτώσει από του Χάρου τα δόντια, έσπευσε να καταγγείλει τον 20χρονο σύντροφό της στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Αστυνομικοί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ενδοοικογενειακής βίας.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

https://exchange.glomex.com/video/v-dchnb8fsowux?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης