Ελέγχους σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ (video)

Must Read

Ελέγχους σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κατά την επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα στο γηροκομείο της Νέας Μάκρης που τέθηκε σε καραντίνα, καθώς, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί δώδεκα κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας συνομίλησε με όλους τους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο και τους έδωσε οδηγίες, ενώ το ίδιο συνέβη και στο προσωπικό για το πώς να συνεχίσει να λειτουργεί η δομή.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ανακοίνωσε ελέγχους σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής, διευκρινίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας όσων μπαινοβγαίνουν στον -υπό καραντίνα- οίκο ευγηρίας, θα ελέγχεται κάθε δύο ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This