Έκκληση να βρεθεί ο δράστης που σκότωσε τα άλογα και τα σκυλιά της Κωνσταντίνας Κατσίτη (video)

Must Read

Ραγίζει καρδιές η Κωνσταντίνα Κατσίτη, η οποία κάνοντας δημόσια έκκληση στο Facebook ζητά να βρεθεί ο δράστης που δηλητηρίασε τα άλογα και τα σκυλιά της.

Τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου, ο  δράστης μπήκε στον περιφραγμένο χώρο της Ιππικής Ακαδημία «Κατσίτη», στο Δάτο Καβάλας αφού έδεσε τον σκύλο – φύλακα του χώρου, δηλητηρίασε όλα τα άλογα που διέθετε για θεραπευτικούς σκοπούς και τα αδέσποτα σκυλιά που φρόντιζε η φιλόζωη γυναίκα.

 Η Κωνσταντίνα Κατσίτη που θρηνεί δύο άλογα και επτά σκυλιά, προσπαθεί να σώσει τα υπόλοιπα με την βοήθεια της ιππίατρου Κλεοπάτρας Τριανταφύλλου.

Με δάκρυα στα μάτια, η κ. Κατσίτη παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι για την απίστευτη αυτή κτηνωδία, να επικοινωνήσει μαζί της ή με τις Αρχές. Οι άνθρωποι που θανατώνουν ζώα είναι επικίνδυνοι για το σύνολο της κοινωνίας, και δεν θα διστάσουν να κάνουν κακό και σε ανθρώπους. Δεν πρέπει να σιωπούμε!

Μιλήστε και βοηθήστε να βρεθεί ο δράστης που προσπάθησε να θανατώσει αυτά τα αθώα και πανέμορφα πλάσματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This