Τρισάγιο στους τάφους των Ωνάσηδων στο Σκορπιό με άδεια Ριμπολόβλεφ

Must Read

Σε εργοτάξιο περισσότερο από έναν χρόνο έχει μετατραπεί ο άλλοτε ιδιωτικός παράδεισος του θρυλικού Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς η οικογένεια του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ επιθυμεί να δώσει σύγχρονη μορφή στον Σκορπιό, μετατρέποντάς το σε πολυτελέστατο resort για τους rich & famous του πλανήτη.

Πρόκειται για επένδυση που ξεπερνά τα 165.000.000 ευρώ, με χρονοδιάγραμμα τον Μάιο του 2021, που αναμένεται να γράψει τη νέα χρυσή ιστορία του ιδιωτικού παραδείσου. Σεβόμενοι την ιστορία και τον μύθο της οικογένειας Ωνάση, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα έχουν δώσει εντολή να παραμείνουν ανέγγιχτοι από την ανακαίνιση οι τρεις τάφοι των Ωνάσηδων. Εξάλλου, σύμφωνα με τη διαθήκη του δαιμόνιου Αριστοτέλη Ωνάση, οι τάφοι και η μικρή εκκλησία δεν μπορούν να πουληθούν.

ΩΝΑΣΗΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ
Φωτογραφία αρχείου από το μνήμα του Αριστοτέλη Ωνάση στο εκκλησάκι του Σκορπιού. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Σκορπιός πωλήθηκε από την Αθηνά Ωνάση σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μανώλης Πατακάκης

Άλλωστε, οι μύθοι δεν αγοράζονται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» και τις αποκλειστικές της πληροφορίες, έπειτα από διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, η επιχειρηματίας και jet setter Μαρίνα Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου κατάφερε και εξασφάλισε την άδεια και την ευγενική συγκατάθεση του ολιγάρχη μεγιστάνα να επισκεφθεί μόνο το εκκλησάκι και τους τάφους του Αρίστου, του Αλέξανδρου και της Χριστίνας για να τελέσει τρισάγιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από τον θάνατο του Αριστοτέλη Ωνάση, που έφυγε από τη ζωή στις 15 Μαρτίου 1975.

Έτσι στις 15 Μαρτίου 2020, λίγες ώρες πριν από την καραντίνα στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, η Μαρίνα Ντοντέρο, συνοδευόμενη από ιερωμένο από το Νυδρί, πρόλαβε και πάτησε το πόδι στο εκκλησάκι του Σκορπιού για να ανάψει τρία κεράκια και να τελέσει το μνημόσυνο στον τάφο του αγαπημένου της φίλου, που τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα της.

ΩΝΑΣΗΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ

Η επίσκεψη της συγκινημένης Μαρίνας Ντοντέρο, που είχε να επισκεφθεί τον Σκορπιό 32 χρόνια (από την κηδεία της αδελφικής της φίλης Χριστίνας), σύμφωνα με πληροφορίες, κράτησε μόνο λίγη ώρα, όσο διαρκεί ένα τρισάγιο, καθώς έπρεπε άρον άρον, λόγω των μέτρων, να βρει τρόπο να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ερωτεύτηκε τον αδερφό της Μαρίνας

Στις 20 Οκτωβρίου του 1988 η Χριστίνα Ωνάση πήγε στο Μπουένος Άιρες για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλια της αδελφικής φίλης της Μαρίνας Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου. Σε εκείνο το μοιραίο ταξίδι η μοναχοκόρη του Αριστοτέλη Ωνάση ερωτεύθηκε τον αείμνηστο αδερφό της Μαρίνας, Γιώργο – Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, που δυστυχώς και εκείνος έφυγε από τη ζωή ακριβώς έναν χρόνο πριν, τη Μ. Τρίτη του 2019. Ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Χριστίνας Ωνάση και ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια.

ΩΝΑΣΗΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ

«Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι των γενεθλίων μου. Όταν επέστρεψαν εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδελφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα. Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις 10 ανησύχησα, γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να τον παντρευτεί. Μάλιστα είχαν πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Ντοντέρο στον δημοσιογράφο Άρη Βασιλειάδη.

ΩΝΑΣΗΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟ

«Από εκείνη τη μέρα πολλές φορές νιώθω ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατό της. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Χριστίνα είχε βαπτίσει τη δεύτερη κόρη μου. Την Αθηνά δεν τη βλέπω. Αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο της…» δήλωνε η Μαρίνα Ντοντέρο, η οποία το 2012, με τη βοήθεια του Αργεντινού συγγραφέα RodolfoVera Calderon, έγραψε το βιβλίο «Η ζωή μου με τη Χριστίνα Ωνάση». Μάλιστα το συγκεκριμένο βιβλίο τής το έχουν ζητήσει παραγωγοί από το Χόλιγουντ για να το κάνουν ταινία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This