Με μάσκες στο πρόσωπο και λαμπάδες στα χέρια έκαναν Ανάσταση γιατροί και νοσηλευτές (video)

Must Read

Οι «ήρωες» του πολέμου κατά του κορωνοϊού πήραν τις λαμπάδες στα χέρια, σταμάτησαν για λίγα λεπτά τη μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους συνανθρώπους μας και βγήκαν στην είσοδο των νοσοκομείων για να στείλουν τις ευχές τους καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

Με λαμπάδες στα χέρια, αλλά και τις απαραίτητες μάσκες στα πρόσωπα, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όπως και ασθενείς, έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» έξω από τα επείγοντα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε μια άκρως συγκινητική πεντάλεπτη συνύπαρξη, χωρίς όμως επαφές. Ξέκλεψαν λίγα λεπτά από τις δύσκολες ώρες που διανύουν και τσούγκρισαν αβγά, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και αμέσως μετά μπήκαν πάλι στο νοσοκομείο για να συνεχίσουν τη δουλειά τους!

Τις ευχές τους για καλό Πάσχα έστειλαν επίσης οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ. Σχετική φωτογραφία ανάρτησε στο facebook ο αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και υπεύθυνος του Κέντρου Αναφοράς ΑΧΕΠΑ Συμεών Μεταλλίδης. «Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα… Εμείς είμαστε εδώ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην Κοζάνη, γιατροί και νοσηλευτές έκαναν Ανάσταση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα μεσάνυχτα βγήκαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα και κρατώντας λαμπάδες, αλλά φορώντας και μάσκες, είπαν το «Χριστός Ανέστη», ενώ εκεί συνέβη και κάτι εντελώς διαφορετικό, που προκάλεσε τη θετική αντίδραση των ασθενών και των κατοίκων της γύρω περιοχής. Κάποιοι από τους γιατρούς φορούσαν τις ειδικές στολές και χτυπούσαν την καμπάνα από το εκκλησάκι, όσο οι υπόλοιποι έψελναν το «Χριστός Ανέστη»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This