Τίμιος και ακομπλεξάριστος ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε με αφάνα (video)

Must Read

Αυστηρή πειθαρχία έδειξε ο Βασίλης Κικίλιας στα μέτρα για την προστασία κατά της διασποράς του κορωνοϊού, τα έκλεισαν τα κομμωτήρια και απαγόρευσαν στις κομμώτριες να περιποιούνται τους πελάτες τους κατ’οίκον.

Σε αντίθεση με άλλους υπουργούς και υφυπουργούς που όλο αυτό το διάστημα εμφανίζονται όλως περιέργως… φρεσκο-κουρεμένοι, ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε σε σύσκεψη του υπουργείου Υγείας που έγινε το πρωί της Τετάρτης, με μια εντυπωσιακή αφάνα!

Με το εδώ και μήνες, ακούρευτο, σγουρό, μαλλί του, χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο κ. Κικίλιας έμοιαζε σαν να βγήκε από Disco των 80’s και έγινε αμέσως viral:

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1253025067770032128?fbclid=IwAR0G59QGLreXRAxMiEv2eALP4jUa2cs2CR7cqT9E67SBEe3csKC68GgOnZE

Κάποιοι μάλιστα τον παρομοίωσαν με τον Θέμη Αδαμαντίδη:

Κάποιοι άλλοι με τον «Μπίλια»:

Και κάπου εδώ, αναρωτιόμαστε,ο κύριος Χαρδαλιάς που φαίνεται να έχει πλούσιο μαλλί, μόνος του τριμάρεται; Ή μήπως τελικά είναι όλοι τυχεροί κι έχουν συζύγους με γνώσεις hair trimming;

Φωτογραφία από τη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι

Τον πρωθυπουργό που είναι εδώ και πέντε εβδομάδες με το ίδιο μαλλί, ποιος τον κουρεύει άραγε; Η σύζυγος του Μαρέβα, γνωρίζει από ψαλιδιές κομμωτικής;

Εδώ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή των μέτρων:

Εδώ ανήμερα του Πάσχα:

Τουλάχιστον το κούρεμα του Στέλιου Πέτσα (ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον κούρεψε η σύζυγός του) φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ερασιτεχνικό:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This