Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα επειδή απέκρυψαν δύο κρούσματα σε γιατρούς στο Κρατικό Νίκαιας 

Must Read

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μετά από καταγγελίες για απόκρυψη δύο κρουσμάτων κορωνοϊού, την Παρασκευή 24 Απριλίου. 

Οι καταγγελίες που έγιναν από εργαζόμενους στου νοσοκομείου όταν έμαθαν ότι γιατρός της β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Νίκαιας νοσούσε από τον ιό αλλά το προσωπικό δεν ενημερώθηκε από τη διοίκηση. Την ίδια στιγμή καταγγέλλουν ότι ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε απολύμανση σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ορίσει συνεχή τριήμερη απολύμανση.

Ο γιατρός της β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Νίκαιας νοσεί από τον ιό από τον τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά τα αποτελέσματα της εξέτασης βγήκε τη Μεγάλη Πέμπτη. Μετά από λίγες ημέρες θετικός στον Covid-19 βρέθηκε και δεύτερος γιατρός της ίδιας κλινικής.

Σε επικοινωνία του εισαγγελέα με τον ΕΟΔΥ, πράγματι επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού σε γιατρούς του νοσοκομείου,ενώ δόθηκε προφορική διαβεβαίωση στον εισαγγελέα ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Σε βάρος των υπευθύνων της κλινικής διενεργείται δικαστική έρευνα για το αν παραβιάσθηκαν τα μέτρα πρόληψης για την διάδοση ασθενειών αλλά και για το αδίκημα της έκθεσης ανθρώπων σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This