Σάββατο 19/6/2021

Δενδρύλια κάνναβης και σημαντική ποσότητα κοκαΐνης σε διαμέρισμα-καβάντζα δύο ζευγαριών!

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας του Πολύγυρου Χαλκιδικής, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, και πέρασαν χειροπέδες σε δύο νεαρά ζευγάρια Ελλήνων.

Οι άντρες, ηλικίας 26 ετών, και οι γυναίκες, ηλικίας 24 ετών, συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνη!

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα των αστυνομικών, τα ζευγάρια χρησιμοποιούσαν τα δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Τούμπας για να κατοικούν και το τρίτο το είχαν ως καβάντζα, για να κρύβουν εκεί τα ναρκωτικά, αντί για τα σπίτια τους.

Στην ανακοίνωση του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου αναφέρεται ότι στα τρία διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 936,4 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 111 γραμμαρίων, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσαν μέσα σε δοχεία, φαρμακευτικά σκευάσματα για τη νόθευση κοκαΐνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, σάκοι μεταφοράς και νάιλον συσκευασίες των ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι κρότου με φυσίγγια, αλλά και χρηματικό ποσό ύψους 2.685 ευρώ.

κοκαινη κανναβη

Επίσης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και ένα όχημα καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Τα δύο ζευγάρια οδηγήθηκαν με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους στον εισαγγελέα, ο οποίος θα τους ασκήσει διώξεις και θα τους παραπέμψει στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου συνεχίζονται οι έρευνες, για να διαπιστωθεί αν οι τέσσερις ναρκέμποροι είναι μέλη σπείρας με «πλοκάμια» και στο εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ