Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Πρεμιέρα με κίνδυνο για τα κομμωτήρια από το ξαφνικό «γιουρούσι»

Πώς και πώς φαίνεται ότι περιμένουν την άρση των περιοριστικών μέτρων οι πολίτες που δίνουν προτεραιότητα στον καλλωπισμό τους και την αποκατάσταση της εμφάνισής τους! Κομμωτές και κομμώτριες δεν προλαβαίνουν να απαντούν στις κλήσεις πελατών, που ζητούν να μπουν στη λίστα αναμονής για ραντεβού, όταν τα κομμωτήρια ανοίξουν τις πόρτες τους. Η ανυπομονησία, όμως, δεν θα πρέπει να θέσει σε κίνδυνο πελάτες και κομμωτές.

«Δεν μπορεί να πάνε όλοι την πρώτη ημέρα» προειδοποίησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Παγώνη συμπλήρωσε ότι, όσο ευρύχωρα και να είναι τα κομμωτήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μεταξύ των πελατών απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πιστολάκια, καθώς κινούν αέρα και γι’ αυτό πόρτες και παράθυρα θα πρέπει να μένουν ανοιχτά.

Αυτονόητο είναι επίσης ότι οι εργαζόμενοι στα κομμωτήρια θα πρέπει να φορούν μάσκα και γάντια, τα οποία θα αλλάζουν ανά πελάτη.

Η τάση για μαζική «έφοδο» στα κομμωτήρια είχε καταγραφεί και σε πρόσφατη δημοσκόπηση, στην οποία αποκαλύφθηκε ότι το κούρεμα θα είναι το πρώτο πράγμα που θα επιλέξουν οι πολίτες με την άρση των μέτρων. Οι λίστες αναμονής είναι ήδη μεγάλες, όμως προέχει η ανακοίνωση των ειδικών για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια, ώστε να μην πάει χαμένη η πολυήμερη απομόνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ