Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι κάτοικοι των Βρασνών λόγω του επικείμενου «κύματος» μεταναστών

Στα κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι των Βρασνών στη Θεσσαλονίκη, μια και ζουν υπό τον φόβο νέας έλευσης αλλοδαπών στον τόπο τους. Μάλιστα, η επιτροπή κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Βρασνών επανήλθε, ζητώντας με επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μην υπάρξει περαιτέρω μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους από τις νησιωτικές περιοχές.

Όπως λένε οι κάτοικοι, «στον Δήμο Βόλβης είναι ήδη εγκατεστημένος μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών»!

Ισχυριζόμενοι διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή τους λόγω κορωνοϊού, δηλώνουν ότι προτίθενται να αντιδράσουν δυναμικά, αναφέροντας:

«Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι στην περιοχή μας θα εμφανιστούν κρούσματα και θα εφαρμοστεί καραντίνα (ή ότι απλώς και μόνο θα φημολογείται τυχόν κίνδυνος), ιδιαίτερα όταν περιμένουμε με ανυπομονησία την άρση των περιοριστικών μέτρων και την έναρξη της τουριστικής περιόδου, καθώς τα έσοδα των δημοτών μας εξαρτώνται άμεσα από τον τουρισμό. Θεωρούμε, επίσης, ότι η (φημολογούμενη) εγκατάσταση θα είναι λίαν αποτρεπτική για τους τουρίστες που θα ήθελαν να επισκεφθούν την περιοχή μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ