Γιώργος και Νικόλας Πατέρας δώρισαν στο Λιμενικό 35.000 μάσκες

Must Read

Σε μια σημαντική κίνηση που αποσκοπεί στην προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού των στελεχών που φροντίζουν για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δρ Γεώργιος Πατέρας, με την παράδοση σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προς τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη.

Η δράση αυτή περιελάμβανε τη δωρεά 25.000 χειρουργικών μασκών, με σκοπό την προστασία των λιμενικών από τον «αόρατο εχθρό» και την κάλυψη των σχετικών αναγκών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δωρητής είναι η ναυτιλιακή εταιρία Contships Management Inc. του γνωστού εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα, που επίσης συμμετείχε στη δράση αυτή, δωρίζοντας με τη σειρά της άλλες 10.000 μάσκες για την προστασία από τον φονικό κορωνοϊό στο Λιμεναρχείο της Χίου, καθώς και στον Δήμο Οινουσσών.

Δείτε επίσης: Η κυβέρνηση «υπέκυψε»! Ανοιχτές για ατομική προσευχή οι εκκλησίες μετά την άρση των μέτρων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This