Τρίτη 15/6/2021

Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης ζητούν έκτακτο επίδομα λόγω του κορωνοϊού

Τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος ζητεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Θεσσαλονίκης από τους βουλευτές του νομού και όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «είναι αναγκαία η ηθική και υλική αμοιβή των αστυνομικών επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης του κορωνοϊού».

Οι αστυνομικοί στην επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Η εξαίρεση του αστυνομικού προσωπικού από την πρόσφατη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος ενίσχυσης των εργαζομένων σε νοσοκομεία, ΕΟΔΥ, ΕΚΑΒ και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασία, δημιούργησε την αίσθηση ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι αποσυνάγωγος και η προσφορά του δεν προσμετράται με τα ίδια μέτρα και σταθμά που ισχύουν για τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες.

Ο περιορισμός της αναγνώρισης του έργου μας με προφορικές ευχαριστίες και μόνο δεν μπορεί παρά να ληφθεί σαν εμπαιγμός και δεν αξίζει σε ένα Σώμα που είναι ταυτόσημο της αυτοθυσίας και του κινδύνου. Με την παρούσα επιστολή ζητάμε να προβούν οι αρμόδιοι σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αναδειχθεί και να αποκατασταθεί η προαναφερόμενη αδικία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ