Τετάρτη 23/6/2021

Ο Αχιλλέας Νταβέλης μίλησε για όλη την Ευρώπη: «Μποϋκοτάζ τώρα σε όλα τα γερμανικά προϊόντα»!

Αυτό που πολλοί -ακόμα και ηγέτες κρατών που έχουν διαλυθεί από την πανδημία- δεν τόλμησαν να κάνουν το έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ) Αχιλλέας Νταβέλης με μία δήλωση-πρόσκληση προς τους βιομήχανους της Θεσσαλίας.

Μέσα από λίγες αλλά ουσιαστικές γραμμές ο πρόεδρος Αχ. Νταβέλης τους προτρέπει να μποϊκοτάτρουν τα γερμανικά προϊόντα μια και το κράτος του αιμοσταγή Σόιμπλε και της φράου Μερκελ «μπλόκαραν» τη χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών οικονομιών, αδιαφορώντας για τις ζωές που χάθηκαν (και θα συνεχίσουν να χάνονται), και τους λαούς που θα ζήσουν μία ύφεση που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η Ευρώπη!

Αναλυτικά ο κ. Νταβέλης στην πρόσκλησή του αναφέρει:

«Την ώρα που ο πλανήτης μας βιώνει την υπέρτατη κρίση του 21ου αιώνα το ευρωπαϊκό ιδεώδες θα αποτελεί σύντομα παρελθόν εάν το απάνθρωπο και ανάλγητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας δεν σταθεί με ανθρωπιά, κυρίως, στο ύψος των περιστάσεων.

Οι υπεύθυνοι για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στον κόσμο, για τις αμέτρητες θηριωδίες και το μοναδικό ολοκαύτωμα, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει σήμερα ο «εφιάλτης» κορωνοϊός και να νίψουν τα ανομήματα του σκοτεινού παρελθόντος τους, επιδίδονται για πολλοστή φορά σε άλλη μία ασέλγεια κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Καλώ όλα τα μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τις τοπικές Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές καθώς και τη Γενική μας Κυβέρνηση να μποϊκοτάρουν μαζικά την αγορά Γερμανικών προϊόντων και αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι να καμφθεί η αναλγησία της γερμανικής πολιτικής ελίτ, που λειτουργεί διαχρονικά εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών και ειδικά σήμερα εις βάρος της επιβίωσής τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας.

Έχουμε δύναμη και θα το δείξουμε!

Δυστυχώς για αυτούς το όνειρό τους για ένα τέταρτο οικονομικό Ράιχ θα συντριβεί για άλλη μία φορά!”

Εμείς μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε σε αυτόν τον πραγματικό Έλληνα και Ευρωπαίο!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ