Το μοιρολόι πριν την κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη –  Στον εισαγγελέα ο γιος του, Μανώλης (video)

Must Read

Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποχαιρετούν τον 60χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη στα Ανώγεια της Κρήτης. 

Στο χωριό που ντύθηκε στα μαύρα, την εκκωφαντική σιωπή «σπάνε» τα μοιρολόγια της οικογένειας του Λευτέρη Καλομοίρη που έχασαν τον άνθρωπο τους μέσα σε ελάχιστα δραματικά λεπτά.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μαυροφορεμένοι η σύζυγός και τα παιδιά στο καφενείο της οικογένειας, με θρήνο και πόνο δέχονται συλλυπητήρια από συγγενείς και φίλους λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον «Ντελικανή» Λευτέρη Καλομοίρη.

Στον εισαγγελέα ο γιος του, Μανώλης Καλομοίρης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί αυτή την ώρα, ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης ο οποίος πυροβόλησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη που λίγη ώρα νωρίτερα εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 60χρονο πατέρα του, Λευτέρη.

Ο Μανώλης Καλομοίρης, όταν παραδόθηκε στις αρχές μετά το φονικό, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του, όταν ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, πυροβόλησε τον πατέρα του. Οταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας του και είδε τον πατέρα του νεκρό, πήρε το όπλο του και πυροβόλησε σε αντίποινα τον δολοφόνο του 60χρονου.

O Γιώργος Ξυλούρης

Σοκαρισμένος ο 29χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς: «Γιατί αυτό το κακό στην οικογένειά μου», για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος τα Ανώγεια.

Η απόσταση και το ύψος της βολής

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ώστε να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες για το διπλό φονικό που συνέβη το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες cretalive, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα βρέθηκα 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον Καλομοίρη.

Ο Μανώλης Καλομοίρης

Σύμφωνα με τις αρχές πρέπει να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο Λ. Καλομοίρης, καθώς θεωρείται βάσιμο ένα σενάριο εκπυρσοκρότησης. Αντίστοιχα, σύμφωνα με το ύψος βολής που σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη, φαίνεται ότι υπήρχε διαφορά την σφαίρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This