Παρασκευή 25/6/2021

H αρχή με τα πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες έγινε στη Σαντορίνη 

Το μοντέλο που πρότεινε πρώτη η Ιταλία για την χρήση προστατευτικών πλεξιγκλάς στις οργανωμένες παραλίες, υιοθετεί και η χώρα μας!

Το σχέδιο στις οργανωμένες παραλίες προβλέπει πλεξιγκλάς ανά δύο ξαπλώστρες, πετσέτες μιας χρήσης και φυσικά άφθονο αντισηπτικό.

Η αρχή στη χώρα μας, έγινε στο νησί της Σαντορίνης, στο πολυτελές ξενοδοχείο «Suites of Gods», όπου ο ιδιοκτήτης εγκατέστησε προστατευτικά πλεξιγκλάς στο beach bar «Demilmar» στην Μαύρη Παραλία στην Περίσσα.

Ο ξενοδόχος προνόησε για τις οικογένειες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι της φετινής σεζόν και θα χρειάζονται επιπλέον μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ώστε να αισθανθούν ασφάλεια στην περίοδο των διακοπών τους.

Η κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο και το κόστος ανέρχεται από 150 ευρώ και πάνω.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», δήλωσε ο ξενοδόχος Charlie Chanine.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ