Δευτέρα 21/6/2021

Ευχάριστα τα νέα από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ: Δεν εντόπισαν ούτε ένα θετικό δείγμα!

Ούτε ένα θετικό δείγμα δεν εντοπίστηκε στους πρώτους 1.000, περίπου, ελέγχους για κορωνοϊό, που πραγματοποιήθηκαν από τη Δευτέρα 04/05 από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ!

Στα περίπου 1.000 μοριακά τεστ που πραγματοποίησαν οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ τις τελευταίες 48 ώρες σε κλειστές μονάδες σε Αθήνα, Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη, Κορυδαλλό, Δομοκό, Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό.

Υπενθυμίζουμε ότι βασική αποστολή των Κινητών Ομάδων, είναι η συλλογή δειγμάτων από τον πληθυσμό, με σκοπό να εμπλουτιστεί η επιδημιολογική εικόνα που υπάρχει στη χώρα μας για τον νέο κορωνοϊό και τη νόσο Covid-19.

Οι 20 Κινητές Ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες στους δρόμους της Αττικής και της περιφέρειας, με το πρόγραμμα να έχει ξεκινήσει από το 2ο ΚΑΠΗ Γαλατσίου, όπου ελέγχθηκαν συνολικά περίπου 90 άτομα.

Μεταξύ αυτών, ήταν 60 υπάλληλοι του Δήμου, που εργάζονται στις κοινωνικές υπηρεσίες και την καθαριότητα, αλλά και εργαζόμενοι σε άλλου είδες δομές, όπως, για παράδειγμα, τα σχολεία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ