Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας, στην εντατική η σύζυγος, τραυματισμένα τα δυο παιδιά (video)

Must Read

Ένας 35χρονος από την Μεσαρά έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ενώ έξι ακόμα άτομα έχουν τραυματιστεί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cretapost στις 9 το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτου που κινούνταν στον δρόμο των Μοιρών.

Στο ένα αμάξι ήταν ο 35χρονος πατέρας με την 30χρονη γυναίκα του και δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι 9 ετών κι ένα αγοράκι 5 ετών, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 23χρονος κι ένας 21χρονος. Για άγνωστες αιτίες ένας από τους οδηγούς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση.

Δυστυχώς, ο 35χρονος αν και ανασύρθηκε ζωντανός από το σημείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου και δίνει τη δική της μάχη. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα δύο παιδιά εκτός κινδύνου, με την  9χρονη να έχει λίγο πιο σοβαρά τραύματα. Οι υπόλοιποι που είναι επίσης στο Βενιζέλειο έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Συγκλονίζει η μαντινάδα του κουμπάρου του 35χρονου

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 35χρονου ο κουμπάρος του ανάρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,
κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει
Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,
μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει
Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,
Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This