Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ: «Διακοσμητικοί» οι κάδοι, πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ανεύθυνοι φαίνεται να είναι κάποιοι κάτοικοι της Βουλιαγμένης Κινέττας, καθώς φωτογραφία ατόμου που μένει στην περιοχή δείχνει ότι απέναντι από μια σειρά κάδων βρίσκονται πεταμένα σκουπίδια και μπάζα.

Η εικόνα αυτή δημιουργεί θυμό για την ασυνειδησία των πολιτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την δική τους ευκολία παρά για την καθαριότητα της περιοχής που μένουν.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα και να επιβάλει πρόστιμα σε όποιον προχωράει σε τέτοιες ενέργειες, προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση.

Σε άλλο σημείο στα Μέγαρα η κατάσταση χθες το πρωί ήταν αυτή που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ωστόσο, ο αντιδημάρχος κ. Φυλακτός, ενημερώθηκε και υποστήριξε πως σήμερα δεν θα υπάρχουν σκουπίδια στο συγκεκριμένο σημείο… Και όντως σήμερα τα σκουπίδια εξαφανίστηκαν, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ