Παρασκευή 25/6/2021

Η «συμμορία του λεκέ» «έγδυσε» Κινέζες τουρίστριες στη Βουκουρεστίου (video)

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων, η «συμμορία του λεκέ» ξεχύθηκε στους δρόμους που βρίσκονται τα μαγαζιά πολυτελών ειδών για να ψαρέψει ανυποψίαστα θύματα!

Συγκεκριμένα, στην οδό Βουκουρεστίου, βγαίνοντας με τα ψώνια τους από την μπουτίκ της Louis Vouitton, δυο Κινέζες τουρίστριες συνειδητοποίησαν ότι έμειναν χωρίς χρήματα, πιστωτικές, κοσμήματα ακόμα και χωρίς διαβατήρια!

Η αστυνομία γνωρίζει τον τρόπο δράσης της συμμορίας, όπου σταμπάρει ανυποψίαστα θύματα και στη συνέχεια ένας από τα μέλη που κρατάει στα χέρια του έναν χάρτη προσποιείται τον τουρίστα βγάζει ένα σπρέι και σε ανυποψίαστη στιγμή λερώνει τα ρούχα του θύματος, ώστε να ξεχωρίζει για τους συνεργούς του.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος από την συμμορία εμφανίζεται για να βοηθήσει το θύμα και να αποσπάσει την προσοχή του ώστε κάποιος τρίτος να του αφαιρέσει τα προσωπικά του αντικείμενα χωρίς να γίνει αντιληπτός. 

Όπως ανέφεραν οι δυο Κινέζες τουρίστριες στο protothema.gr, όταν βγήκαν από την μπουτικ, ένας νεαρός πλησίασε τη μια εκ των δυο, δήθεν ότι κάτι ήθελε να ρωτήσει, και τότε «καταλάθος» λέρωσε το σακάκι της με ένα παγωτό που κρατούσε στο χέρι του. Η τουρίστρια αιφνιδιάστηκε ενώ ο νεαρός αμέσως προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει να καθαρίσει το λεκέ με ένα μπουκαλάκι νερό. Τότε μέσα στην αναμπουμπούλα εμφανίστηκε ένα δεύτερο άτομο, μεγαλύτερης ηλικίας, κυριολεκτικά από το πουθενά και μια γρήγορη κίνηση άρπαξε την πανάκριβη τσάντα της που περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κοσμήματα και τα διαβατήριά τους.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όμως οι ληστές είχαν ήδη εξαφανιστεί. 

Η κάμερα του protothema.gr, κατέγραψε τις τουρίστριες που κάλεσαν την αστυνομία και προσπαθούσαν απελπισμένες να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ