Γυμνάστρια δέχτηκε άγρια επίθεση από σκυλιά στην Πρέβεζα

Must Read

Μάχη για τη ζωή της έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης μια γυμνάστρια όταν δέχτηκε επίθεση, κοντά στα γήπεδα του Αμπαλί, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Πρέβεζα, από τρία αγριεμένα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία την έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τη δαγκώνουν με μανία.

Ενδεικτικό της αγριότητας με την οποία όρμησαν στην άτυχη γυναίκα είναι ότι κανένας περαστικός δεν μπορούσε να πλησιάσει για να τη βοηθήσει, ενώ ακόμη και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν και να τα απομακρύνουν από τη γυμνάστρια, η οποία εξακολουθούσε να παλεύει μαζί τους, ώσπου τελικά την άφησαν και έφυγαν!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου οι γιατροί τής έκαναν αμέσως ράμματα και στα δύο της πόδια, στα οποία είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από τα αιχμηρά δόντια των σκυλιών. Μάλιστα, είπε ότι τα αδέσποτα της επιτέθηκαν χωρίς να τα προκαλέσει κι ότι επιλέγει καθημερινά τη συγκεκριμένη διαδρομή για να αθληθεί, όμως ουδέποτε της έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

«Καλούσα σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πλησίαζε, φοβόντουσαν όλοι για τη ζωή τους. Οι ίδιοι οι γιατροί, αντικρίζοντας την κατάσταση των τραυμάτων μου, δεν το πίστευαν. Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, δείξτε τις φωτογραφίες και εύχομαι οι αρμόδιοι να πράξουν σωστά από εδώ και πέρα» είπε φανερά σοκαρισμένη η γυναίκα όταν αποχώρησε από το νοσοκομείο ύστερα από αρκετές ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This