Αγροτικό «μπούκαρε» σε γήπεδο 5×5 στην Κοζάνη

Must Read

Τον τρόμο σκόρπισε σε μια γειτονιά της Κοζάνης, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος, ύστερα από μια ξέφρενη πορεία, κατέληξε να εισβάλλει σε ένα γήπεδο 5×5, επί της οδού Αργυροκάστρου! Ευτυχώς, την ώρα που συνέβη το ασυνήθιστο ατύχημα, δεν υπήρχαν στο γήπεδο παιδιά ή έφηβοι που συνηθίζουν να παίζουν εκεί.

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, τη στιγμή που το όχημα περνούσε από το σημείο, ο οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο εσωτερικό του γηπέδου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

Όπως προέκυψε από την αυτοψία που έκαναν, το αγροτικό αυτοκίνητο πήρε σβάρνα τα προστατευτικά που περιβάλλουν το γήπεδο, έσπασε τα κάγκελα καθώς και ένα μέρος από το τοιχάκι της εγκατάστασης, και κατέληξε στο εσωτερικό του αγωνιστικού χώρου.

Τις φωτογραφίες από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο αλλά και στο φορτηγάκι ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κοζάνης Β. Σημανδράκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This