Παρασκευή 7/5/2021

Ραντεβού τον… Σεπτέμβρη δίνουν οι Πατρινοί για το καρναβάλι!

Αποκριάτικο φεστιβάλ μέσα στον… Σεπτέμβριο είναι η οριστική απόφαση για το Καρναβάλι της Πάτρας, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός για μεταφορά του τον Ιούνιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Αν, λοιπόν, το επιτρέπει η κατάσταση, στα μέσα Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Πάτρας θα ακουστούν τα «Que te la Pongo», «La Colegiala» και «La Bamba», ενώ η μαζικότητα των εκδηλώσεων θα καθορίζεται από τα ενδεχόμενα μέτρα που ίσως ισχύουν τότε.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει μία εβδομάδα με συναυλίες, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα δρόμου, εκθέσεις μασκών και ζωγραφικής, κατασκευές αρμάτων, με κεντρικό θέμα έμπνευσης το Πατρινό Καρναβάλι.

«Ο τρόπος που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο αυτού του καρναβαλικού φεστιβάλ θα είναι σε συνάρτηση με τα μέτρα προστασίας που θα υπάρχουν εκείνη την περίοδο», εξήγησε στο thebest.gr η πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού, Ήρα Κουρή.

Το πρόγραμμα καταρτίζεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Απουλίας της Ιταλίας και με τη συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ