Παρασκευή 7/5/2021

Γιαγιά Ελένης Τοπαλούδη: «Μη κρύβετε τα μάτια της στις φωτογραφίες»

Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας για τον πόνο της απώλειας του παιδιού τους αλλά και για την δικαστική απόφαση για τα ισόβια στους δυο δολοφόνους και βιαστές της. 

«Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο» δήλωσε η γιαγιά της αδικοχαμένης Ελένης.

«Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό»,είπε και ζήτησε από τα media να δείχνουν καθαρό το πρόσωπο της εγγονής της που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», είπε με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη .

 «Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», είπε η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ