28-5-2020

Επίσκεψη Κικίλια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ιπποκράτειου»

Στην εφημερία του «Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών» βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ενημερώθηκε για την εφημερία του νοσοκομείου και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς

«Επισκέφθηκα, στην ολοκλήρωση της εφημερίας, το Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” για να δω πώς τα νοσοκομεία μας μπαίνουν σε έναν κανονικό ρυθμό, μετά το peak των δύο μηνών του κορωνοϊού. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πήρε πόντους μέσα στην κρίση από την κοινωνία. Μια νέα εποχή ξημερώνει, με πολλή δουλειά, με σκοπό την αναβάθμισή του, από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας μέχρι τις προσλήψεις προσωπικού», δήλωσε ο υπουργός.

Επίσης, ο υπουργός συμμετείχε στο 1ο webinar για τις μεταμοσχεύσεις, που διοργάνωσαν ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», με την υποστήριξη του «Ιδρύματος Ωνάση»: «Φιλοδοξούμε να δούμε το “Ωνάσειο Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο” να προχωρά, να γιγαντώνεται, να παίρνει μεγάλο κομμάτι από αυτή την προσπάθεια», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW