Δανέζικη τράπεζα προβλέπει ότι η Κύπρος θα αλλάξει φορολογικό νόμο για χατίρι της Amazon!

Ο κολοσσός του εμπορίου θα επιχειρήσει να αποφύγει την αυξημένη φορολογία που ετοιμάζονται να του επιβάλουν

Must Read

Η Amazon ετοιμάζεται να «αγοράσει» την Κύπρο! O κολοσσός του εμπορίου με τη νέα χρονιά θα αρχίσει την αντεπίθεσή του έναντι των προσπαθειών διαφόρων κυβερνήσεων να του επιβάλουν περισσότερους φόρους.

Θα μεταφέρει τα κεντρικά της ευρωπαϊκής πτέρυγάς του στην Κύπρο, καθώς εκεί θα πείσει την κυβέρνηση να… ξαναγράψει το νόμο για τη φορολογία των επιχειρήσεων, προκειμένου να είναι κομμένος και ραμμένος στις ανάγκες της Amazon!

Εκπλαγήκατε; Με το δίκιο σας, αφού αυτή είναι μία από τις προβλέψεις της δανέζικης Saxo Bank για 10 πιθανά σοκ στην παγκόσμια οικονομία το 2021.

Αφού, λοιπόν, εκτιμά ότι το εγγυημένο βασικό εισόδημα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για πολλές χώρες και πως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ενδέχεται να… υπερθερμάνει σε τέτοιον βαθμό την οικονομία, ώστε, εξαιτίας του υπερβολικού πληθωρισμού, να κλείσουν επιχειρήσεις, η τράπεζα προβλέπει ότι η Κύπρος θα κάνει το χατίρι της Amazon, γιατί «ακόμα και ένα μικρό ποσό από τα έσοδα της εταιρίας θα βοηθήσει το νησί να “καθαρίσει” το ογκώδες δημόσιο χρέος του».

Θα «σκοντάψει» στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Τελικά, όμως, η πρόθεση των δύο πλευρών θα «σκοντάψει» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «η οποία θα αναγκάσει την Κύπρο να εναρμονίσει τους φορολογικούς νόμους της με εκείνους των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, ενώ οι ΗΠΑ θα αρχίσουν επίσης σταυροφορία εναντίον των μονοπωλίων», αναφέρει η Saxo Bank, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This