Το εμβληματικό 10όροφο κτίριο της ΧΑΝ στην Ακαδημίας γίνεται 5άστερο ξενοδοχείο!

Την απαιτούμενη οικοδομική άδεια εξασφάλισε η λιβανέζικη εταιρία Yazbek Hotel Establishment

Must Read

Οι παλαιότεροι μπορεί να θυμάστε το τραγούδι «YMCA» των Village People. Η YMCA είναι μια Χριστιανή Αδελφότητα Νέων σαν την ελληνική ιστορική οργάνωση της ΧΑΝ. Και, μεταξύ άλλων, εκτός από χριστιανικές αξίες, παρείχε και υποστήριξη κάθε είδους σε νέους.

Ε, λοιπόν, το εμβληματικό της κτίριο, στην Ακαδημίας, μετατρέπεται σε ξενοδοχείο από αραβικά συμφέροντα. Η λιβανέζικη εταιρία Yazbek Hotel Establishment εξασφάλισε την απαιτούμενη οικοδομική άδεια για τη μετατροπή του δεκαώροφου κτιρίου της ΧΑΝ, στην οδό Ακαδημίας 36, εκεί που διασταυρώνεται με την Ομήρου, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Το ακίνητο αποτελεί ιδιοκτησία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, το οποίο έχει μισθώσει μακροχρόνια η ΥΗΕ Hotel Establishment. Το κτίριο θα ανακαινιστεί πλήρως, μέσω σειράς εργασιών αναδιαρρύθμισης χώρων και στατικής ενίσχυσης, ενώ θα επεκταθεί το πρώτο και το δεύτερο υπόγειο και θα προστεθεί και ένα τρίτο. Ο προϋπολογισμός είναι 5.000.000 ευρώ.

Η YHE Hotel Establishment πρόσφατα προχώρησε στην ανακατασκευή σε ξενοδοχείο και του γειτονικού της ΧΑΝ κτιρίου που λειτουργεί πλέον με το εμπορικό σήμα Autograph Collection, της Marriott. Λέγεται και «Acadimias Hotel» και είχε αποτελέσει επένδυση 7.200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This