Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ γιόρτασε τα 10 χρόνια της!

Must Read

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 η 10ετής επετειακή εκδήλωση από την ίδρυση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσία Πολιτικών και Επιχειρηματιών.

Στην επετειακή εκδήλωση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έδωσαν το «παρών» ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Επίσης, παρευρέθηκαν Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Πρόεδροι Φορέων, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τα περισσότερα από τα Μέλη της Πρωτοβουλίας, Ιδιοκτήτες εταιριών που πληρούν τα κριτήρια για την ένταξή τους στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και Δημοσιογράφοι.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αθηνά Μπαλοπούλου, ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama, Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Ιωάννης Μπρατάκος και το Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕΠ, Μαυρίκος Νικόλας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το όραμα των Ιδρυτών, οι αξίες και οι στρατηγικές δράσεις της Πρωτοβουλίας για τις συνέργειες εξαγωγών, η Δημόσια Παρέμβαση, η προβολή του σήματος εντός της Ελλάδας με τις συνέργειες των Μελών στο Λιανεμπόριο, αλλά και με την παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, καθώς και οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δίνοντας στους παρευρισκόμενους μια συνολική και αντιπροσωπευτική εικόνα του πολυδιάστατου έργου της Κοινότητας, που συμπλήρωσε 10 χρόνια «ζωής».

Με ξεχωριστό χαρακτήρα στην εορταστική βραδιά, κατά τη διάρκεια των ομιλιών η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ φιλοξένησε τη διερμηνέα ελληνικής νοηματικής γλώσσας, Νεφέλη Ράντου. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Μαρίκα Λάμπρου, Συγγραφέας του βιβλίου: «Μυστικά Επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή», όπου κατά την ομιλία της έδωσε σημαντικές συμβουλές για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τη μετάβαση στη νέα γενιά.

Η βραδιά περιελάμβανε επιπλέον τις βραβεύσεις για την εφαρμογή του ESG πρωτοκόλλου, “ETHOS” που πραγματοποίησε ο φορέας Πιστοποίησης EUROCERT σε Μέλη της Κοινότητας. Συγκεκριμένα, με τη διάκριση “ETHOSGreen” βραβεύτηκαν οι εταιρίες: Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Τρικαλινός, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Flexia, Elikon, 3αλφα και CoffeeIsland. Τη Goldδιάκριση απέσπασαν οι εταιρίες ΕΨΑ, KYKNOSκαι Δίρφυς, ενώ την υψηλότερη διάκριση, Platinum, κατέκτησε η SKAG.

Η βραδιά έκλεισε με το αισιόδοξο μήνυμα που έδωσε η νέα γενιά εκπροσώπων των εταιριών-Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία έκανε λόγο για το μέλλον της εγχώριας επιχειρηματικότητας σε σχέση με το όραμα της Κοινότητας. Η ομάδα της νέας γενιάς απαρτίστηκε από τη Βασιλική Γεροβασιλείου, τη Ματίνα Κοίλιαρη, τον Θοδωρή Σκαγιά και τον Δημήτρη Σκούρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προϊόντα των Μελών της Κοινότητας ήταν η πρώτη ύλη με την οποία δημιουργήθηκε το μενού και συνοδεύτηκε το δείπνο. Είχε προβλεφθεί εγκαίρως όλη η ποσότητα που δεν καταναλώθηκε να προσφερθεί στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τον οποίο η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διατηρεί διαχρονική συνεργασία.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η AlphaBank, η EUROBANKκαι η Groupama .Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν ο ΕΒΕΑ και ο ΕΒΕΠ και χορηγοί επικοινωνίας τα τηλεοπτικά κανάλια Alpha, Σταρ, Σταρ Κ.Ε. και το περιοδικό Youweekly. Παρουσιαστές-συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος, Νίκος Υποφάντης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άννη Καραγκιουλέ.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC,TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA,Πρόκος,Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, CoffeeIsland

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERTS.A..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This