Γιώργος Μελισσανίδης: Η ναυτιλία είναι η βιομηχανία της χρονιάς

Must Read

«Η ναυτιλία είναι η βιομηχανία της χρονιάς» δήλωσε ο εκδότης της «Ναυτεμπορικής» Γιώργος Μελισσανίδης με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου που λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της ναυτιλιακής κοινότητας.

Όπως σημείωσε ο κ. Μελισσανίδης στόχος του συνεδρίου είναι να δείξει τη νέα ρότα των Ελλήνων πλοιοκτητών και να αναδείξει τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του εκδότη της «Ναυτεμπορικής» Γιώργου Μελισσανίδη.

«Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για τη Ναυτεμπορική. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Η ναυτιλία είναι η βιομηχανία της χρονιάς. Είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Σήμερα, με αυτό το συνέδριο, θα δείξουμε τη νέα ρότα των Ελλήνων πλοιοκτητών και θα αναδείξουμε τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον. Και πιστεύω να δώσουμε και λύσεις σε αυτές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This