Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τα «κλειδιά» της Creta Farms στα χέρια του Μανώλη Δομαζάκη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Creta Farms, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι η γενική συνέλευση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στην τρέχουσα διοίκησή της υπό τον Εμμανουήλ Δομαζάκη, καταψηφίζοντας το θέμα που αφορούσε την ανάκληση του διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή νέου.

Θέμα που είχε τεθεί από τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις ελήφθησαν στη γενική συνέλευση της 26ης Σεπτεμβρίου και πως οι μέτοχοι εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον ίδιο.

«Η ψευδοσυνέλευση του κου Κ. Δομαζάκη, στην οποία “συμμετείχαν” τρία πρόσωπα και οι δικηγόροι του, είναι, δυστυχώς, το νέο αφήγημα που επινόησε ο μέτοχος μειοψηφίας Κωνσταντίνος Δομαζάκης προκειμένου να πλήξει άλλη μία φορά την εταιρία» αναφέρει η Creta Farms στην ανακοίνωσή της.

Επισημαίνει ότι στην τακτική γενική συνέλευσή της οι συσχετισμοί μεταξύ των μετόχων που στηρίζουν κάθε πλευρά των δύο μεγαλομετόχων αποδεικνύεται ότι ήταν και είναι ξεκάθαροι, διαυγείς και πέραν από κάθε αμφισβήτηση. Την τρέχουσα διοίκηση της εταιρίας υπό τον Εμμανουήλ Δομαζάκη στηρίζουν μέτοχοι που εκπροσωπούν 14.874.238 μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ενώ τον Κωνσταντίνο υποστηρίζουν μέτοχοι με 14.523.991 μετοχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» μεταξύ των μετόχων που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην τρέχουσα διοίκηση της εταιρίας υπό τον Εμμ. Δομαζάκη είναι θεσμικοί μέτοχοι και ειδικότερα το CPB Ελληνικό Μετοχικό Κεφάλαιο, ελεγχόμενο από την Optima Bank με 194.697 μετοχές, και η Ταϊλανδική Τράπεζα με την επωνυμία Bank Of Ayudh Aya Public Company Limited με 191.785 μετοχές.

«Η τρέχουσα διοίκηση της εταιρείας απολαμβάνει, επομένως, την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας, διαθέτοντας 350.247 επιπλέον μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,116% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ