Τα «κλειδιά» της Creta Farms στα χέρια του Μανώλη Δομαζάκη

Must Read

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Creta Farms, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι η γενική συνέλευση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στην τρέχουσα διοίκησή της υπό τον Εμμανουήλ Δομαζάκη, καταψηφίζοντας το θέμα που αφορούσε την ανάκληση του διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή νέου.

Θέμα που είχε τεθεί από τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις ελήφθησαν στη γενική συνέλευση της 26ης Σεπτεμβρίου και πως οι μέτοχοι εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον ίδιο.

«Η ψευδοσυνέλευση του κου Κ. Δομαζάκη, στην οποία “συμμετείχαν” τρία πρόσωπα και οι δικηγόροι του, είναι, δυστυχώς, το νέο αφήγημα που επινόησε ο μέτοχος μειοψηφίας Κωνσταντίνος Δομαζάκης προκειμένου να πλήξει άλλη μία φορά την εταιρία» αναφέρει η Creta Farms στην ανακοίνωσή της.

Επισημαίνει ότι στην τακτική γενική συνέλευσή της οι συσχετισμοί μεταξύ των μετόχων που στηρίζουν κάθε πλευρά των δύο μεγαλομετόχων αποδεικνύεται ότι ήταν και είναι ξεκάθαροι, διαυγείς και πέραν από κάθε αμφισβήτηση. Την τρέχουσα διοίκηση της εταιρίας υπό τον Εμμανουήλ Δομαζάκη στηρίζουν μέτοχοι που εκπροσωπούν 14.874.238 μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ενώ τον Κωνσταντίνο υποστηρίζουν μέτοχοι με 14.523.991 μετοχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» μεταξύ των μετόχων που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην τρέχουσα διοίκηση της εταιρίας υπό τον Εμμ. Δομαζάκη είναι θεσμικοί μέτοχοι και ειδικότερα το CPB Ελληνικό Μετοχικό Κεφάλαιο, ελεγχόμενο από την Optima Bank με 194.697 μετοχές, και η Ταϊλανδική Τράπεζα με την επωνυμία Bank Of Ayudh Aya Public Company Limited με 191.785 μετοχές.

«Η τρέχουσα διοίκηση της εταιρείας απολαμβάνει, επομένως, την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας, διαθέτοντας 350.247 επιπλέον μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,116% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This