Νέα διοίκηση στην Creta Farms με τη βούλα του Πρωτοδικείου

Must Read

Το πράσινο φως του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου πήρε το αίτημα των τραπεζών για προσωρινή αλλαγή διοίκησης στην Creta Farms. Το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε δεκτό και το αίτημα των αδελφών Δομαζάκη να υπάρχουν στο Δ.Σ. μέλη που προτείνουν οι ίδιοι.

Έτσι, διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσιρμπάς, μη εκτελεστικός πρόεδρος ο Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και μέλος ο Στέφανος Ξενάκης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για προσωρινή απόφαση έως την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου, όταν η έδρα θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των ταμειακών κινήσεων στην εταιρία εξακολουθεί να περνά από τον έλεγχο του ανθρώπου που έχει τοποθετήσει η Ernst & Young. Πλέον αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, προκειμένου να εγκρίνει τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο ορισμός της προσωρινής διοίκησης ενδέχεται να διευκολύνει τη διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τη διάσωση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This